۲۵۵ خانوار اصفهانی طی ۳ روز، توسط دانشجویان دانشکده داروسازی مشاوره دارویی شدند

به گزارش روابط عمومی دانشکده، انجمن دانشجویان داروسازی ایران شاخه اصفهان به مناسبت روز داروساز، طی روزهای سوم، چهارم و پنجم شهریورماه اقدام به برگزاری پروژه انباشت دارویی تحت سرپرستی آقای دکتر زرگرزاده عضو محترم هیات علمی دانشگاه نمودند. این پروژه با همکاری شهرداری منطقه ۶ شهر اصفهان در محل فرهنگسرای شهید همت و با حضور ۴۰ تن از دانشجویان دانشکده داروسازی در گروههای مختلف و با هدف آموزش در خصوص نحوه استفاده از اشکال دارویی، خود­درمانی و نگهداری دارو آغاز گردیده و طی ۳ روز به ۲۵۵ خانوار اصفهانی در خصوص:

۱-    مشاوره دارویی

۲-    بررسی داروها از نظر تاریخ مصرف

۳-    تداخلات دارویی

۴-    نحوه استفاده صحیح از داروها

۵-    نحوه تهیه داروها

۶-    دسته های دارویی

۷-    ثبت اطلاعات دارویی و استخراج آنها

آموزشهای لازم داده شد. همچنین علاوه بر اقدامات مذکور، بروشورهایی در خصوص نقش داروساز و نحوه نگهداری داروها نیز بین شهروندان توزیع گردید.