اخبار کمیته ایمنی

سومین جلسه کمیته ایمنی دانشکده داروسازی

سومین جلسه کمیته ایمنی دانشکده داروسازی در سال۹۷ روز دوشنبه مورخ ۵/۹/۹۷ با حضور اعضاء این کمیته، در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید. در این جلسه ابتدا سرپرست کمیته، سرکار خانم دکتر رستمی در خصوص کارهای صورت گرفته در ماههای گذشته نظیر راه اندازی سایت کمیته ی ایمنی، خرید جعبه های کمک های اولیه، خرید سطل های بازیافت و Saftey Box ها و  برگزاری کارگاه های ایمنی جهت کارشناسان، برگزاری بازرسی و مانور آتش نشانی، برگزاری کارگاه های کمک های اولیه، مطابق با مصوبات اخیر کمیته ایمنی گزارشی را ارائه دادند و سپس موضوعات زیر مورد بحث و بررسی اعضاء قرار گرفت.

كميته ايمني دانشكده داروسازي

اولين صفحه رسمي از كميته ايمني دانشكده داروسازي با سرپرستي خانم دكترمحبوبه  رستمي آماده اطلاع رساني به دانشجويان عزيز مي باشد.