قابل توجه پذیرفته شدگان کنکور سراسری مقطع دکتری عمومی داروسازی

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان جدیدالورود دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان به اطلاع می رساند، جشن آغاز سال تحصیلی در تاریخ یکشنبه دوم مهر ماه سال جاری راس ساعت ۱۲/۳۰ در تالار ابوریحان با حضور مسئولین دانشکده برگزار می گردد.حضور کلیه عزیزان در این مراسم ضروری می با شد. لطفا برای روئیت فرم انتخاب واحد مخصوص اولین نیمسال شروع به تحصیل به ادامه مطلب توجه فرمائید.

مسابقات فوتبال بین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۱۳۹۶

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محتر م می رساند: مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد با شرایط مندرج در (ادامه مطلب) بیست و چهارمین دوره مسابقات فوتبال بین آقایان دانشجو را به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار نماید.

تهیه فرمولاسیون قرص سریع حل شونده دهانی پرام پکسول به منظور بهبود پذیرش بیماران پارکینسونی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن، در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، خانم طیبه محمدی از رساله دکتری عمومی خود تحت عنوان «تهیه فرمولاسیون قرص سریع حل شونده دهانی پرام پکسول به منظور بهبود پذیرش بیماران پارکینسونی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن» که با راهنمایی آقایان: دکتر سیدابوالفضل مصطفوی، دکتر محمدعلی شاطالبی، دکتر ناصر توکلی و خانم دکتر محبوبه السادات رضازاده انجام شده و به شماره طرح تحقیقاتی ۳۹۳۶۴۶ به ثبت رسیده است، با موفقیت دفاع نمود.

بررسی اثر پلی ساکاریدهای گون، تراگاکانتین و باسورین بر میزان بیان ژن MDR1 در رده سلولی CCRF-CEM حساس و مقاوم به MTX، در دانشکده داروسازی و علوم دارویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده خانم بهاره سمیعی از رساله کارشناسی ارشد خود تحت عنوان « بررسی اثرپلی­ساکاریدهای گون، تراگاکانتین و باسورین بر میزان بیان ژن MDR1در رده سلولی CCRF-CEMحساس و مقاوم به MTX» که با راهنمایی آقایان: دکتر عباس جعفریان، دکتر محمد ربانی، دکتر بهزاد ذوالفقاری و خانم دکتر سهیلا رهگذر انجام شده و به شماره طرح تحقیقاتی ۳۹۳۷۴۲ به ثبت رسیده است، با موفقیت دفاع نمود.

«جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان»

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و بنیاد نیکوکاری جمیلی جشنواره­ ای را با عنوان «جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان» برگزار می­نماید. این جشنواره با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، خلاقیت و ایجاد انگیزه در جوانان در زمینه ایده­ های نو می­باشد، ضمناً تلاش شده برای به بار نشستن ایده های برتر حمایت های لازم نیز از ایده پردازان صورت پذیرد.

محور اصلی جشنواره حوزه علوم پایه و رشته­ های زیر مجموعه آن شامل ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر، شیمی، فیزیک، زمین شناسی، علوم زیستی و موضوعات بین رشته­ ای علوم پایه تعریف شده است.

سایت جشنواره (ysa-persia.com)

تهیه فرمولاسیون و ارزیابی فیزیکوشیمیایی ژل ماسک حاوی عسل، PVA و عصاره هیدروالکلی تام گیاه Scrophularia striata Boiss. برای درمان زخم های کوچک، در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده خانم سمیه مرشدی از رساله دکتری عمومی خود تحت عنوان « تهیه فرمولاسیون و ارزیابی فیزیکوشیمیایی ژل ماسک حاوی عسل، PVAو عصاره هیدروالکلی تام گیاه Scrophularia striata Boiss.‎برای درمان زخم های کوچک » که با راهنمایی آقایان: دکتر محمدعلی شاطالبی و دکتر بهزاد ذوالفقاری انجام شده و به شماره طرح تحقیقاتی ۳۹۳۸۰۸ به ثبت رسیده است، با موفقیت دفاع نمود.

برگزاری اولین کارگاه یوسرن (USERN)

بدینوسیله به اطلاع اعضای محترم هیات علمی و محققان ارجمند می رساند کارگاه یوسرن (USERN)در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحت عنوان «کارگاه گرنت نویسی با استاندارد های NIHو نیماد» با تدریس آقای دکتر علی میرزا زاده، عضو هیات علمی دانشگاه کالیفرنیا، از تاریخ ۹۶/۶/۲۰ لغایت۹۶/۶/۲۱ با همکاری دانشکده فناوریهای نوین در سالن چمران این دانشکده برگزار می گردد.

محورهای تدریس، شرکت کنندگان مجاز و نحوه انتخاب گروه های شرکت کننده به همراه بیوگرافی مدرس، فرم های مورد نیاز و فرمت پیش پروپوزال در وبسایت های http://amt/mui.ac.irو http://t.me/USERN_Isfahanموجود است. از علاقمندان دعوت می گردد پیش پروپوزال یک صفحه ای خود را تا تاریخ ۱۵ شهریورماه به آدرس usern.isfahan.office@gmail.comارسال نموده و پاسخ سوالات خود را از طریق همین آدرس ایمیل دریافت نمایند.

نمایه سازی سومین و چهارمین شماره از جلد دوازدهم مجله علمی – پژوهشی دانشکده (RPS) در سال ۲۰۱۷

به گزارش روابط عمومی دانشکده سومین و چهارمین شماره از جلد دوازدهم مربوط به سال ۲۰۱۷ مجله علمی– پژوهشی دانشکده (Research in Pharmaceutical Sciencres -RPS)بر روی سایت مجله به نشانی www.rps.mui.ac.irنمایه شده است. علاقمندان می توانند برای مشاهده مقالات مندرج در این دو شماره و همچنین شماره­های قبلی به سایت مذکور مراجعه نمایند. کوشش و تلاش نویسندگان، داوران، هیات تحریریه، سردبیر و مسئولین محترم دانشکده و دانشگاه در این راستا قابل تقدیر است.

استخراج و شناسایی تری¬ترپن¬های گیاه Euphorbia sogdiana ، در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، آقای سید وحید میرصفایی ­ریزی از رساله دکتری عمومی خود تحت عنوان«استخراج و شناسایی تری­ ترپن­ های گیاه uphorbia sogdiana» که با راهنمایی آقایان: دکتر مصطفی قنادیان و دکتر محمود آقایی انجام شده و به شماره طرح تحقیقاتی ۳۹۳۸۰۷ به ثبت رسیده است، با موفقیت دفاع نمود.

تشییع پیکر استاد فقید مرحوم دکتر سیدفضل¬اله حکمتیار، رئیس اسبق دانشکده های پزشکی و داروسازی و بنیانگذار دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، پیکر مرحوم دکتر سیدفضل اله حکمتیار استاد فقید دانشکده های پزشکی و داروسازی در تاریخ سه شنبه هفتم شهریور ماه سال ۱۳۹۶ ساعت ۱۰ صبح از مقابل درب ورودی دانشکده داروسازی به طرف دانشکده پزشکی و سپس به سمت  باغ رضوان تشییع گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده داروسازی و علوم دارویی RSS