اولین دوره مدرسه صنعت "فکتامینکس"با همکاری کمیته آموزش ایفسا ایران

اولین دوره  مدرسه صنعت "فکتامینکس" با همکاری کمیته آموزش ایفسا ایران و شرکت داروسازی امین به مدت ۵ روز از ۷ ام الی ۱۱ بهمن ماه به میزبانی شهر زیبای اصفهان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شرکت داروسازی امین برگزار گردید.در کارگاه تئوری روزنخست که توسط دکتر امیرحسین حاجی میری دستیار اقتصاد مدیریت دارو تدریس گردید، دانشجویان با صنعت داروسازی و جایگاه داروساز در صنعت و بازار دارویی ایران و جهان آشنا شدند و در فضایی دوستانه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.در کارگاه تئوری روز دوم که توسط مهندس میلاد مهرارام تدریس گردید، دانشجویان با مفهوم استارتاپ و مهم ترین استارتاپ های حوزه سلامت و چگونگی حضور در فضای استارتاپی آشنا شدند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.در بخش عملی مدرسه که شامل ۳روز فعالیت گروهی وبازدید از خط تولید و حضور در بخش تحقیقات شرکت داروسازی امین بود، هر گروه به ساخت فرمولاسیون دارویی پرداختند.و درنهایت فرمولاسیون ها و نحوه ی فعالیت گروه ها ارزیابی و یک تیم به عنوان گروه برتر معرفی گردید.در مراسم اختتامیه که با حضور دکترچنگیز، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وسخنرانی دکتر جعفریان، رئیس دانشکده داروسازی اصفهان و دکتراعتباری ، معاون مالی دانشکده برگزار گردید، از اعضای تیم علمی و اجرایی تقدیر به عمل آمد.در نهایت ملیکا ملکی، دبیرکل کمیته آموزش و دبیراجرایی این مدرسه گزارشی از در مورد روند اجرایی و علمی ارائه داد و اعلام نمود که بیش از ۷۰ درصد شرکت کنندگان از دانشگاه های علوم پزشکی سایر شهر ها بودند و  حضور دانشجویان داروسازی از سراسر کشور را گامی مثبت در راستای ایجاد عدالت آموزشی که یکی از اهداف کمیته آمورش است، دانست.امید است با توکل برخدای متعال بتوانیم با اجرای چنین پروژه هایی به ارتقا داروسازی کشور کمک کنیم.