اولین دوره کوتاه مدت داروسازی بیمارستانی

با توجه به اینکه در دنیای امروزی بیمارستانها فرصت های بسیاری را جهت تبلور نقش داروساز در چرخه درمانی ایفا می کنند، نیاز به دانش آموختگان داروسازی در محیط های بیمارستانی کاملاً مشهود است. سپری کردن دوره داروسازی بیمارستانی مستلزم فراگیری طیف وسیعی از آموزش های تخصصی و کسب مهارت های عملی در این زمینه می باشد. نظر به نقش مهم داروساز بیمارستانی در نحوه تجویز و توزیع دارو و همچنین با تمرکز بر امر بهبود نسخه پیچی و کنترل نتایج درمانی نیاز به کسب مهارت های داروسازی حرفه ای دو چندان احساس می شود. بر همین اساس اولین دوره آموزشی کوتاه مدت داروسازی بیمارستانی توسط معاونت محترم غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تاریخ پنجشنبه ۱۰ دیماه ۹۴ به مدت ۶ ماه با اهداف زیر برگزار می گردد:

·         فراگیری مهارتهای مدیریت دارویی

·         توانایی انجام مراقبت دارویی بیماران

·         چگونگی ارتباط با سایر متخصصین و کارکنان حلقه درمان (کار گروهی و ارتباط موثر) جهت افزایش کیفیت دارودرمانی

·         فراگیری مهارتهای خودآموزی و خود ارزیابی

·         آشنایی با سیستم های جدید داروسازی (IV mixture Unit-dose dispensing…)

·         چگونگی تهیه و ساخت داروهای مورد نیاز بیمارستان که اشکال دارویی آنها موجود نمی باشد. (Extemporaneous Pharmacy)

·         آشنایی با روشها و طراحی تحقیق در زمینه ردیابی و رفع مشکلات دارویی در بیمارستان

·         آشنایی با خدمات اطلاعات دارویی (DPIC)

ثبت نام در این دوره آموزشی به افرادی توصیه می گردد که علاقمند به فعالیت در زمینه ارائه خدمات داروسازی بیمارستانی می باشند. افراد شرکت کننده باید دارای مدرک دکترای داروسازی عمومی باشند. از متقاضیان واجد شرایط جهت شرکت در مصاحبه حضوری دعوت به عمل خواهد آمد و در صورت قبولی در مصاحبه مذکور، ثبت نام صورت می­گیرد. ظرفیت پذیرفته شدگان نهایی حداکثر ۳۰ نفر می باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن ۸۸۱۴۱۵۸ داخلی ۱، سرکار خانم دمیرچی تماس حاصل فرمایید.

محل برگزاری:خیابان کریم خان زند، نبش خردمند جنوبی، پلاک ۹۲، طبقه اول Skill lab. البته کلاس های عملی در محل بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.