برگزاری اولین دوره کارگاه ایمنی دانشجوئی

اولین دوره کارگاه ایمنی دانشجوئی برای دانشجویان ورودی ۹۴ در روزهای پنجشنبه ۲۱ ام و ۲۸ ام آذرماه با هدف آشنائی دانشجویان با اصول ایمنی قبل از ورود به فضای آزمایشگاه تجقیقاتی برگزار شد. با توجه به اهمیت موضوع رعایت اصول ایمنی در آزمایشگاههای مختلف، موارد مورد نیاز دانشجویان در قالب کلاسهای آموزشی با محوریت ایمنی در کار با مواد شیمیائی، ایمنی کار در آزمایشگاههای بیولوژیک، ایمنی در کار با حیوانات تحقیقاتی، مهار آتش و اطفاء آن، کمک های اولیه و نحوه صحیح مدیریت پسماند به آنها آموزش داده شد. در این راستا آزمون ارزشیابی این دانشجویان در روز ۱۵ بهمن ماه سال ۹۸ برگزار خواهد شد و به این دانشجویان مجوز کار در آزمایشگاه تحقیقاتی و شروع کار پایان نامه داده  خواهد شد.