برگزاری دومین جلسه هفتگی قرائت و تفسیر قرآن کریم در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

دومین جلسه قرائت و تفسیر کلام­ ا.. مجید با تفسیر سوره فاطر (آیه۳۰-۲۰) ساعت ۱۶ روز چهارشنبه ۹۳/۸/۲۸ در دفتر شورای گروه فارماسیوتیکس دانشکده برگزار گردید.

آقای دکتر محمد رضایی مدرس علوم قرآنی و استاد دانشگاه علوم پزشکی ضمن تفسیرآیه هایی از سوره فاطر اظهار داشت: به تعبیر تفسیر تسنیم ایت ا.. جوادی آملی اگر آدمی مالک سراسر گیتی باشد، قرآن بر هر چه دارد برتر است و تلاوت قرآن نوعی انفاق محسوب می­شود.

دکتر رضایی در ادامه به ارادت انسان به اهل بیت اشاره نمود و اینگونه بیان کرد: (براساس تفسیر تسنیم) در سوره توبه آمده است ای کسانی که ایمان آور ده تقوادپیشه کنید و با صادقین و اهل بیت بمانید، چرا که اگر انسان در دنیا با اهل بیت بود، می­تواند هنگام ترک دنیا از خدا بخواهد او را با اهل بیت محشور گرداند و خداوند خوار نمی­سازد کسانی را که با پیامبر و اهل بیت همراه باشند.

فضیلت ذکر صلوات حسن ختام جلسه این هفته بود و مدرس علوم قرآنی پیرامون آن به نقل روایتی ازایت ا.. جوادی آملی پرداخت. ایشان (جوادی آملی) می­فرماید: هرگاه صلواتی فرستاده می­شود، مأموری که این پیغام را می­رساند، می­گوید یا رسول ا...امت تو برایت صلواتی فرستاد و پیامبر در جواب می­فرماید بلی، از ناحیه من به آنها بگو و علیه سلام و علیه صلوات، حاشا که صلوات بدون پاسخ باشد و صلوات پیامبر بر امت خیر و برکت همراه دارد.