برگزاری سومین جلسه هفتگی قرائت و تفسیر قرآن کریم، در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

سومین جلسه قرائت و تفسیر کلام ا... مجید با حضور اساتید دانشگاههای علوم پزشکی و اصفهان با قرائت و تفسیر سوره حجر (آیه ۳۱-۱۶) ساعت ۱۶ روز چهارشنبه ۹۳/۹/۵ در دفتر شورای گروه فارماسیوتیکس دانشکده برگزار گردید.

در آغاز جلسه آقای مهندس محمد رضایی مدرس علوم قرآنی به تفسیر آیه های قرائت شده پرداخت و حکمت و عنایت خداوند در قرار دادن کوههای عظیم و رویاندن انواع گیاه و نبات بر روی زمین را بر اساس علم و احاطه پروردگار برخواسته ها و تمایلات مخلوق خود بیان نموده و تعیین مقدار استفاده عالم حق از منابع و خزائن الهی را مصلحت باریتعالی بر شمردند.

مهندس رضایی در ادامه سخنان خود به بحث طول عمر انسان از دیدگاه قرآن پرداخته و ضمن اشاره به سوره نوح اظهار داشت: از منظر قرآن طول عمر حد معین و ثابتی ندارد و علم هم این نکته را تائید می کند، لیکن بر اساس تفسیر سوره های حجرات و فاطر کم یا زیاد شدن طول عمر بستگی به عوامل معنوی و مادی دارد (طولانی بودن عمر بعضی از پیامبران و اصحاب آنها بحثی جداگانه است) که از عوامل معنوی آن عبارتند از: ۱- ایمان  ۲-  تقوا  ۳- اطاعت خدا و عوامل مادی طول عمر شامل: ۱- بهداشت محیط  ۲- تغذیه  ۳- بهداشت روان  ۴- ورزش می باشد.

مدرس علوم قرآنی در خصوص ایمان که یکی از عناصر اصلی طول عمر در بشر است گفت:

اوج ایمان باعث رشد انسان می شود، البته ایمان موسمی تاثیری در رشد و تکامل انسان ندارد و حتی موجب سردرگمی بشریت می گردد. وی گناه و رزق حرام را از عوامل کوتاهی عمر دانسته و مکتب ساز شدن انسانها را دلیل اصلی گرایش آنها به گناه بر شمرده و بر اساس سوره آل عمران جایگاه این گروه از انسانها را در جهنم دانسته و بیان داشت: پرونده انسان بعد از مرگ مختومه اعلام نخواهد گشت و با توجه به باقیات الصالحاتی که هرکس برای خودش باقی
می­گذارد مرتباً در حال بررسی و تغییر می باشد و رزق های مادی و معنوی بهشت باعث ارتقاء انسان بعد از مرگ می شود و انبوه گناهان موجب شعله ورتر شدن آتش دوزخ و دو چندان شدن مجازات او می گردد.

جلسه قرائت و تفسیر قرآن قبل از اذان مغرب با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) خاتمه یافت.