برگزاری نمایشگاه اهدایی کتب وجینی کتابخانه دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، به مناسبت هفته آموزش و گرامیداشت روز استاد نمایشگاه اهداء کتب وجینی کتابخانه دانشکده به مدت ۳ روز از تاریخ ۹۴/۲/۶ لغایت ۹۴/۲/۸ در محل کریدور ورودی دانشکده جهت اهداء به علاقه مندان برگزار شد . سرکار خانم دکتر سارا موسوی عضو محترم هیات علمی و رئیس کتابخانه دانشکده در خصوص برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت:

این نمایشگاه همزمان با برگزاری هفته آموزش و به منظور گرامیداشت روز استاد و با انگیزه تامین منابع علمی دانشجویان و سایر علاقه مندان به مطالب علمی برگزار گردید.

رئیس محترم کتابخانه سپس افزود: در این نمایشگاه حدود ۱۴۰۰ جلد کتاب با ۷۰۰ عنوان شامل رشته های پزشکی، داروسازی عمومی و تخصصی و سایر رشته های تحصیلات تکمیلی در معرض دید اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه قرار داده شد و بر اساس انتخاب به آنها اهداء گردید.