ساخت جعبه امداد گزش (نیش مار، عقرب، عنکبوت و حشرات) توسط دانشیار دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، توسط یکی از اساتید دانشکده داروسازی  و علوم دارویی اصفهان جعبه امداد گزش اژدر برای امداد­رسانی به افرادی که در معرض نیش مار، عقرب، زنبور و عنکبوت قرار گرفته­ اند طراحی و ساخته شد. این پکیج به ویژه جهت نیروهای نظامی در اردوگاه­ها، کشاورزان در مزارع، کوهنوردان، نیروهای امداد آتش نشانی­ها کاربرد فراوانی دارد. دکتر رحیم بحری نجفی دانشیار گروه  فارماسیوتیکس بیان داشت این پکیج مورد بررسی و تایید انستیتو حشره شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه تهران و انستیتو سرم سازی رازی قرار گرفته و دارای مجوز از اداره تجهیزات پزشکی اداره غذا و داروی وزارت بهداشت می باشد. این مجموعه می­تواند همراه وسایل شخصی افراد قرار داده شود و موقع گزش بلافاصله مورد استفاده قرار گیرد. از ویژگی­های این جعبه می­توان به موارد زیر اشاره نمود:

- داشتن بروشور کامل در مورد انواع مار و عقرب و عنکبوت و زهر آنها و راهنمایی استفاده از جعبه امداد گزش اژدر

- کوچک بودن ابعاد جعبه که امکان همراه داشتن آنرا فراهم می کند.

- ساده بودن استفاده از این وسیله و نداشتن نیاز به سرم ضد مار و ضد عقرب

- قیمت مناسب این جعبه و امکان استفاده مکرر از آن پس از شستشو

این جعبه دارای اجزاء زیر می باشد:

۱-    پیستون مکش به همراه چهار فنجان با ابعاد مختلف برای قسمت های مختلف بدن

۲-    پنبه الکل برای ضد عفونی کردن محل گزش

۳-    تیغ ژیلت برای زدودن مو از محل گزش برای مکش بهتر

۴-    چسب زخم برای پانسمان محل گزش

این جعبه هم اکنون توسط شرکت دارویی ریحان نقش جهان به تولید انبوه رسیده و در اختیار نیروهای مسلح، مراکز بهداشت و درمان روستایی و باشگاه های کوهنوردی قرار داده شده است.