قابل توجه دانشجویان گرامی

با توجه به مصوبه شورای آموزشی دانشکده امتحان درس گیاهان دارویی در روز یکشنبه مورخ ۳۰/۶/۹۹ ساعت ۱۲-۱۰ به صورت الکترونیک و حضوری در مرکز آزمون های دانشگاه ساختمان تدبیر با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی مناسب برگزار می­گردد. بدیهی است شرکت در این آزمون برای ۳۵ نفر فراخوان شده الزامی بوده و برای سایرین اختیاری می باشد. در صورت عدم امکان حضور هر یک از این دانشجویان در روز برگزاری آزمون، با توجه به نظر شورای دانشکده امکان درخواست برای حذف درس فراهم می باشد. همچنین دانشجویان متقاضی شرکت در امتحان که به دلیل موجه (ابتلا به بیماری یا سکونت در شهرستان و ...) امکان حضور در دانشگاه را ندارند می توانند با ارسال درخواست مکتوب و هماهنگی با مسئول درس در آزمون شفاهی که به صورت غیر حضوری برگزار می گردد حداکثر تا تاریخ ۳۰/۷/۹۹ شرکت نمایند.

همچنین مقرر شد برای آندسته از دانشجویانی که درخواست اقامت در خوابگاه جهت شرکت در امتحان مربوطه را دارند حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۲۶/۶/۹۹ درخواست خود را جهت هماهنگی با امور رفاهی دانشگاه به نماینده کلاس ارسال نمایند.

آموزش دانشکده