مراسم گرامیداشت هفته بسیج و نشست حلقه های صالحین در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان «آذرماه ۱۳۹۳»

به گزارش روابط عمومی دانشکده، مراسمی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج با حضور استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز پنجشنبه ۹۳/۹/۶ در دانشکده داروسازی برگزار گردید.

مراسم با قرائت قرآن کریم و پخش سرود روح بخش جمهوری اسلامی آغاز گردید و پس از آن نمایش کلیپ ایثارگری­ها و فداکاریهای بسیجیان دلاور در طول مدت هشت سال دفاع مقدس حال و هوایی تازه به این گردهمایی بخشید و عطر یاد بسیج و بسیجی، خط شکستنها، در خون غلتیدن­ها و عشق ورزیدن­ها چشم­های حضار را با اشک­های شب های کمیل جبهه آشتی داد و حسرت ماندن در خویش و رفتن یاران به یکباره در سراسر وجودشان غم غریبی نشاند.

مراسم با سخنرانی سردار کریمی مدرس علوم نظامی و از فرماندهان زمان جنگ ادامه یافت. سردار کریمی ابتدا پیرامون تفکر بسیجی به ایراد سخن پرداخت و اظهار داشت: نقش بسیج تولید امنیت است و دشمن از اندیشه بسیجی هراس دارد، چرا که این تفکر در کل کشورگسترش یافته و دلیل امنیت فعلی کشور نیز همین منش و کردار ملت ایران
می باشد.

سردار کریمی سپس ضمن تشریح نحوه شکل­گیری گروههای تکفیری در طول تاریخ به آخرین تحولات کشورهای منطقه اشاره و نقش ایران در روند مناسبات سیاسی و نظامی این کشورها را موثر و مثبت تلقی نمود. حسن ختام جلسه، صلوات بر محمد و آل محمد (ص) بود و پس از آن شرکت کنندگان ارجمند به صورت دسته جمعی برای اقامه نماز جماعت، راهی مسجد امام خمینی دانشگاه گردیدند.