نقد و بررسی مجله علمی – فرهنگی ریتالین

به گزارش روابط عمومی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده، جلسه نقد و بررسی مجله علمی –فرهنگی ریتالین، متعلق به کمیته پژوهشی دانشجویان دانشکده داروسازی در تاریخ یکشنبه یکم آذرماه ۱۳۹۴ با حضور سرکار خانم ماهری، دبیر سرویس اجتماعی روزنامه اصفهان زیبا و سرکار خانم سلطانی، مسئول دبیرخانه نشریات دانشجویی دانشگاه و مدیر مسئول، سردبیر و اعضای هیات تحریریه مجله ریتالین و اعضای کانون نشریات دانشجویی در تالار شریعتی برگزارشد. در این جلسه نقاط قوت و ضعف مجله بررسی و پیرامون گرافیک، صفحه آرایی، محتوا، عناوین آثار و طراحی جلد نظرات به اشتراک گذاشته شد و پیشنهاداتی در جهت تقویت مهارت مدیریت و نویسندگی در نشریات ارائه گردید. تغییرات مجله از نظر نگارشی و انسجام مطالب در شماره دوم، از جمله نکاتی بود که مورد توجه و تحسین واقع گردید. در پایان از زحمات تعدادی از اعضای فعال در تهیه دو شماره اخیر مجله تقدیر و قدردانی شد.