نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور

به گزارش مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده، نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور از تاریخ ۱۴ لغایت ۱۷ مهرماه سال جاری در شهر شیراز و به میزبانی دانشکده داروسازی شیراز برگزار می­گردد. وی همچنین افزود: در این سمینار که تاکنون ۱۸ دوره از آن برگزار گردیده است، آخرین دستاوردها و مقالات پژوهشی دانشجویان داروسازی کشور ارائه می گردد و همچنین موضوعات صنفی رشته داروسازی با حضور مسئولین و دانشجویان مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

مسئول کمیته سپس اظهار داشت: مهلت ارسال خلاصه مقالات این سمینار از ۱۵ اردیبهشت الی ۱۵ تیر می باشد که پس از داوری مقالات، نتایج آن در شهریور ۹۴ اعلام خواهد شد.

مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی در پایان سخنان خود اضافه کرد: به زودی جلسه توجیهی جهت ارائه اطلاعات تکمیلی توسط کمیته دانشجویی برگزار خواهد شد. به امید دیدار شما دانشجویان عزیز در نوزدهمین سمینار.