کسب رتبه های برتر در بیستمین جشنواره سراسری قرآن و عترت، دانشکده داروسازی و علوم دارویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده در مرحله دانشگاهی بیستمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در اردیبهشت ماه ۹۴ در تالار دکتر علی شریعتی برگزار شد، از دانشکده داروسازی آقای دکتر رسول سلطانی، عضو محترم هیات علمی گروه داروسازی بالینی، حائز مقام اول رشته قرائت، خانم دکتر فاطمه شفیعی، دستیار بیوتکنولوژی دارویی، حائز مقام اول رشته حفظ یک جزء قرآن کریم، مقام دوم رشته ترجمه و مفردات قرآنی و مقام دوم رشته احکام و خانم محبوبه شریعتی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد بیوشیمی، حائز مقام اول رشته حفظ ۵ جزء قرآن کریم گردیدند.

این موفقیت را خدمت این عزیزان صمیمانه تبریک عرض نموده و سلامتی  در تمام مراحل زندگی را برای ایشان از خداوند منان مسئلت می نمائیم.