کسب مقام نایب قهرمانی دانشجویان دانشکده داروسازی در مسابقات والیبال دانشکده های دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشکده، تیم والیبال دانشجویان دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان موفق به کسب مقام نایب قهرمانی مسابقات والیبال بین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال ۱۳۹۳ گردیدند.

این دوره از مسابقات با حضور تیم های والیبال دانشکده های دانشگاه از تاریخ ۱۰/۸/۹۳ لغایت ۱/۹/۹۳  در سالن شهید موحدی و با مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و به مناسبت ۱۶ آذر ماه (روز دانشجو) برگزار گردید..

تیم والیبال دانشکده داروسازی با پیروزی بر تیم های حریف و گذشتن از سد مرحله نیم نهایی، به فینال راه یافت و سرانجام در مسابقه نهایی با قبول شکست برابر تیم قدرتمند دانشکده پزشکی، مقام دوم این دوره از مسابقات را کسب نمود. ایستادن بر دومین سکوی قهرمانی مسابقات والیبال بین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی را خدمت بازیکنان تیم، استادان ارجمند، دانشجویان و کارکنان گرامی دانشکده تبریک می گوئیم و از خداوند منان پیروزی در تمام مراحل زندگی را برای اعضای تیم والیبال دانشکده مسئلت می نمائیم.

اسامی اعضاء و سرپرست تیم والیبال دانشکده :

۱-    رامین عبدالهی

۲-   سید امین رفیعی پور

۳-    حبیب محمدی

۴-    پیمان نادری

۵-    امیر خیام

۶-    علی دلیری

۷-    مهدی سلیمانی

۸-    حامد سلطانی

۹-    مهرزاد میرشکاری

۱۰-فرشاد کریمی

۱۱-اکبر شیرزادی (سرپرست تیم)