جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 95

آئین دانش آموختگی 90 نفر از دانشجویان رشته دکترای عمومی داروسازی در روز شنبه 24 تیر ماه سال جاری در محل تالار دکتر شریعتی با حضور خانواده های دانشجویان ، رئیس محترم دانشگاه ، هیئت رئیسه محترم دانشکده داروسازی و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار گردید. پس از تلاوت آیاتی از کلام الله آقای دکتر مصطفوی ریاست محترم دانشکده ضمن تشکر از آقای دکتر شیرانی ریاست محترم دانشگاه و خیرمقدم و خوشامدگویی خدمت ایشان و دانشجویان و خانواده های محترمشان به صورت خلاصه جایگاه دانشکده داروسازی اصفهان را به عنوان یکی از معتبرترین دانشکده های داروسازی کشور تشریح نمودند.سپس آقای دکتر شیرانی طی سخنانی با اشاره به اینکه فارغ التحصیلی در علوم پزشکی مفهومی ندارد عوامل موفقیت دانشجویان را برای حضار برشمردند. در ادامه جلسه برنامه های شاد و متنوعی اجرا و در انتها مراسم با ادای سوگند و اهداء لوح تقدیر به دانشجویان پایان پذیرفت.