پیام آقای دکتر مصطفوی به مناسبت روز داروساز

پنجم شهریور ماه که مصادف با ولادت زکریای رازی می باشد بحق به نام روز داروساز نام گذاری شده است. نام گذاری این روز فرصت مناسبی را فراهم آورده تا از تلاشها و مجاهدتهای علمی و ارزشمند جامعه داروساز بالاخص همکاران فرهیخته در دانشگاه و فعالان تلاشگر در  تولید و توزیع دارو قدردانی و تشکر نمود.

بی شک پیشرفتهای علمی و ارزنده در عرصه داروسازی مرهون تلاشهای شبانه روزی داروسازانی است که داروی تلخ را به شیرینی بهبود و درمان بیماران مبدل نموده اند.

اگر چه نقش بی بدیل داروسازان در زنجیره ارائه خدمات دارویی و رفع نیازهای کشور بر کسی پوشیده نیست لیکن کمبود دارو در حوزه های تخصصی، دخالت افراد غیر متخصص در برنامه ریزی در عرصه دارو و داروسازی ، تعرفه گذاری های غیر تخصصی در صنعت دارو، مالیاتهای سنگین و بی قاعده از جمله مشکلاتی است که داروسازان با آن روبرو می باشند.

اینجانب روز بزرگداشت مقام داروساز را ارج نهاده و آن را به اساتید محترم داروسازی و همکاران داروساز تبریک گفته و عاقبت به خیری، سلامتی و موفقیت در همه امور را از خداوند متعال برای همگی آرزمندم