کسب ضریب تاثیر(IF) مجلات دانشکده داروسازی در پایگاههای علمی و بین المللی

موفقیتی دیگر برای دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

Clarivate Analytics  در گـــــــزارش ســـــال 2023 خــود ضــــریب تــــاثیــر(Impact Factor= IF) ژورنـــــال علمــــی و بیــــن المللــــــی    Research in Pharmaceutical Sciences  که توسط دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان منتشر می گردد را برای سال 2022 برابر 2.1 اعلام نموده است این مجله تاثیرگذار در پایــــگاههای pubMed , Scopus ,ISI(WoS)  و بسیاری از پایگاههای معتبر دیگر نمایه می گردد . علاوه بر آن ، این مجله جزو مجلات Q1  در زمینه تخصصی داروسازی می باشد.

دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان این موفقیت را که مرهون تلاشهای مجدانه سردبیر ، مسئولان ، کارشناسان و داوران داخلی و خارجی که طی سالهای گذشته جهت ارتقای این مجله کوشیده اند دانسته و بر خود لازم می داند  که این تلاشها را قدر نهاده و از همه این عزیزان خالصانه تشکر می نماید . امید آنکه این موفقیت ها مستدام باشد.

فرصت را مغتنم شمرده و از جامعه علمی کشور دعوت بعمل می آورد تا با ارسال مقالات ارزشمند خود به این مجله بین المللی، ما را در پیشرفت روزافزون علمی کشور یاری نمایند.