بازدید علمی دانش آموزان متوسطه دوم دبیرستان پسرانه شهید اژه ای خمینی شهر اصفهان از دانشکده داروسازی

آشنایی دانش آموزان با رشته داروسازی عمومی و تخصص های مربوطه و همچنین تاریخچه و قدمت دانشکده اولین قسمت از بازدید دانش آموزان بود که ابتدا توسط گروه فارماسیوتیکس جناب آقای مهندس طاهری ارائه گردید .سپس بازدید از گروه فارماکولوژی توسط استاد محترم گروه فارماکولوژی، جناب آقای دکتر ولی ا... حاج هاشمی ارائه گردید. بازدید محل سوم در گروه فارماکگنوزی توسط جناب آقای دکتر صادقی ارائه گردید .دانش آموزان ضمن بازدید از گروههای آموزشی، آزمایشگاهها و بخش های تخصصی دانشکده، پرسش های خود را با استادان، دستیاران و کارشناسان گروههای مختلف در خصوص چگونگی نحوه ورود به رشته داروسازی عمومی و تخصصی مطرح و اطلاعات لازم را کسب نمودند. در پایان بازدید، مربیان و دانش آموزان دبیرستانهای مذکور ضمن تشکر و قدردانی از رئیس و دیگر مسئولین دانشکده به خاطر همکاری لازم با آنها، مراتب سپاس و قدردانی را از حسن برخورد کارکنان دانشکده با دانش آموزان اعلام داشتند.