انجام معاینات دوره ای طب کار کارکنان دانشکده داروسازی در روز 19 دی ماه 1402

پیرو جلسه رابطین سلامت معاونتها و واحدهای پردیس دانشگاه در مورد انجام معاینات دوره ای طب کار کارکنان در مرکز جامع سنجش و ارتقای سلامت منابع انسانی، به اطلاع کلیه اساتید و همکاران گرامی می رساند طبق برنامه تنظیمی و هماهنگ شده این معاینات جهت اساتید و کارکنان دانشکده داروسازی در روز 19 دی ماه 1402 انجام خواهد شد لذا شایسته است همکاران محترم ضمن آمادگی ، جهت اجرای هر چه بهتر و کامل تر این برنامه مطابق مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده ذیل همکاری لازم را معمول و مبذول نمایند.

مصوبات جلسه انجام معاینات دوره ای طب کار کارکنان

1-معاینات در دو فاز انجام می شود :

الف-نمونه گیری خون و ادرار در محل خدمتی فرد که توسط تیم اعزامی آزمایشگاه انجام می شود.

ب:انجام معاینات با فرمت دوره ای در مرکز جامع سنجش و ارتقای سلامت منابع انسانی

2-نمونه گیری پرسنل از تاریخ 8/9/1402لغایت 15/11/1402 (طبق جدول زمانی پیوست) انجام خواهد شد.

3-شرایط لازم برای نمونه گیری شامل موارد ذیل می باشند:

الف: فراهم کردن اتاق مناسب برای تیم نمونه گیری (نمونه گیر آقا و خانم)

ب: همکاران باید بین 8-10ساعت ناشتا باشند.

ج: بسته به اینکه همکاران در کدام رسته شغلی مشغول به کار هستند حجم نمونه و پارامتر های آزمایشگاهی متفاوت خواهد بود.(اداری/کادر درمان/تهیه و توزیع مواد غذایی)

4-سه روز پس از نمونه گیری رابطین سلامت باید طی تماس تلفنی با پذیرش مرکز جامع نسبت به اخذ نوبت اقدام نموده و پرسنل خود را جهت انجام معاینه توجیه و ارجاع نمایند.

تلفن مرکز جامع 3113 و37953071 و37953081 و37953082 می باشد.

5-آقایان مراجعه کننده به مرکز حتما کارت پایان خدمت و یا معافیت از خدمت را به همراه داشته باشند.

آقایان بالای 40سال جهت انجام نوار قلب قفسه سینه خود را شب قبل شیو (shave) نمایند .

6-همه همکاران مشمول انجام معاینات دوره ای هستند حتی نیروهای طرحی

از همکاران شاغل  شرکتی فقط شرکت های تامین نیرو مشمول معاینات فعلی می باشند.

7-برخی از مراکز هنوز رابط سلامت منتخب را به این مرکز معرفی نکرده اند.لطفا با قید فوریت اقدام فرمایید.

8-برخی از رابطین سلامت (در ذیل)هنوز لیست پرسنل شاغل در واحد های خود را به مرکز جامع تحویل نداده اند..مقتضی است هر چه سریعتر اقدامات لازم انجام گردد تا روند معاینات دچار اختلال نگردد.