برگزاری شورای آموزش عمومی دانشکده داروسازی

جلسه شورای عمومی دانشکده داروسازی در روز سه شنبه 6 تیرماه 1402 با حضور آقای دکتر شیرانی ریاست محترم دانشگاه ، آقای دکتر معصومی معاون محترم آموزشی دانشگاه ، آقای دکتر مصطفوی ریاست و معاونین ، مدیران گروهها و اساتید محترم دانشکده داروسازی و علوم دارویی در محل سالن دکتر یقینی برگزار گردید. پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آقای دکتر مصطفوی ضمن عرض خیر مقدم به ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم آموزشی درگذشت آقای دکتر قاسمی از اساتید بازنشسته دانشکده را تسلیت گفته و در ادامه در خصوص اهم برنامه ها وسیاستهای راهبردی دانشکده داروسازی مواردی را مطرح و ابراز امیدواری نمودند با حمایت ریاست و معاونتهای محترم دانشگاه و تلاش و جدیت بیشتر اساتید و همکاران دانشکده به اهداف مدنظر رسیده و شاهد پیشرفت کمی و کیفی دانشکده و دانشگاه باشیم.در ادامه آقای دکتر شیرانی آقای دکتر قاسمی را از مفاخر و اساتید مخلص ، منظم و پرتلاش دانشگاه دانسته و درگذشت ایشان را خدمت همکاران دانشکده و جامعه دانشگاهی تسلیت گفتند .آقای دکتر شیرانی سپس به بیان پاره ای از مشکلات دانشگاه و از جمله طلب انباشته شده چند صد میلیارد تومانی دانشگاه از سازمان تامین اجتماعی پرداخته و پس استماع سخنان تعدادی از اساتید به سوالات آنان پاسخ داده و همزمان دستور پیگیری و رفع مشکلات مطرح شده را صادر فرمودند. ایشان در ادامه از اساتید خواستند ضمن ارتباط و همکاری بیشتر با شرکتهای دانش بنیان در خصوص ارائه طرحها ی تحقیقاتی عملیاتی و کاربردی متناسب با نیازهای روز جامعه اقدام و از این طریق ضمن کمک به حل مشکلات جامعه برای دانشکده و دانشگاه و نهایتا کشور ثروت افزایی نمایند.ایشان آمادگی کامل خود را برای حمایت و پیگیری حل مشلات اینگونه طرحها اعلام نمودند.

در ادامه جلسه معاونین دانشکده گزارشی از برنامه ها و فعالیتهای حوزه کاری خود ارائه نمودند و سپس اساتید به بیان مشکلات آموزشی ، اجرایی و مالی پرداخته و پس از بحث و تبادل نظر تصمیماتی اتخاذ و آقای دکتر مصطفوی ضمن بیان توضیحات لازم دستور پیگیری و اقدام لازم را صادر فرمودند