جلسه توسعه اخلاق حرفه ای

در راستای توسعه و بهبود توجه به اصول اخلاقی بویژه در انجام امور کاری ، روز شنبه 30 دی ماه 1402 جلسه ای با حضور جمعی از معاونین و اساتید دانشکده داروسازی در محل دفتر ریاست محترم دانشکده برگزارگردید . در ابتدا آقای دکتر مصطفوی ریاست محترم دانشکده ضمن خیرمقدم به حضار در خصوص اهداف برگزاری این جلسه بیاناتی ارائه فرمودند سپس حجه الاسلام دکتر مومنی از اساتید گروه معارف دانشکده پزشکی در خصوص بحث اخلاق و روش ارائه آن به دانشجویان توضیحاتی ارائه و از تجربیات خود در این زمینه مواردی را مطرح و بیان نمودند. در ادامه آقای دکتر سبزقبایی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشکده در خصوص تاریخچه توجه به بحث اخلاق بویژه در امور مربوط به سلامت و علم پزشکی توضیحات مبسوطی را بیان و ارائه نمودند.در انتهای جلسه حضار نظرات خود در خصوص مباحث مطرح شده در این جلسه را عنوان نموده  و پس از  بحث وتبادل نظر مقرر شد این جلسات هر دو هفته یکبار تشکیل و از سایر اساتید و همکاران نیز جهت شرکت در جلسه دعوت بعمل آید. ضمنا مقررشد در جلسات بعدی در خصوص نوع مباحث ، نیازها و مشکلات موجود و همچنین راهکارهای عملی و رفتاری حل مشکلات بحث گردد. امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال خروجی این جلسات بتواند منجر به کاهش رذائل و افزایش فضائل اخلاقی در بین جامعه دانشگاهی اعم از استاد ، دانشجو و کارکنان گردد و نتایج عینی در کل جامعه داشته باشد.