سالروز میلاد با سعادت حضرت زهرا سلام ا... علیها و روز زن و مادر مبارکباد

ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن بر تمام مسلمانان جهان مبارک. تمدن اسلامی یعنی شهر آباد اسلامی و برای این مهم، هویت آغاز کار است. هویت مسلمانی، دقیق‌ترین و عالی‌ترین مقوله جهان آفرینش است، اینکه انسان با تمام وجودش تسلیم خداوند باشد چرا که همه نیکی‌ها و پاکی‌ها از این نقطه بر می‌خیزند و جامعه اسلامی را یعنی جامعه‌ای که از این هویت برخواسته باشد را تشکیل می دهند. هویت اسلامی یعنی هویت محمدی(ص) و این هویت در وهله اول منجر می‌شود بیت محمدی ساخته شود که مرکز آن وجود نازنین و مقدس حضرت فاطمه (س) است، در این بیت زن با هویت مسلمانی حضور دارد و بیت اسلامی با این مرکزیت جامعه اسلامی را می‌سازد. جامعه اسلامی باید بیت باشد، و محور هر بیتی زن است. اگر زن پاک شد، پسر و دختر و به تبع آن جامعه نیز پاک خواهد شد، جامعه اسلامی ترکیب‌یافته از بیوتی است که همچون سلول‌هایی به هم پیوسته است، بیت مرکزی که همه بیوت ایمانی از آن تکثیر شده است بیت حضرت فاطمه (س) است. جامعه اسلامی می‌تواند تمدن اسلامی را بسازد و آبادانی مبتنی بر اسلام را که همان شهرآباد اسلامی است را محقق کند، بنیانگذار این مسئله حضرت زهرا (س) است که امام حسن (ع) و امام حسین(ع) و زینب کبری (ع) را تربیت فرموده. اروپایی‌ها که مدعی مدافع حقوق زن هستند، یک نفر مانند زینب کبری (س) بیاورند، ما افتخارمان زینبی بودن است. غربی ها جنایتکاراند که زن بی‌ارزش را جایگزین زنان ارزشمند می کنند.