مجلس بزرگداشت مرحوم دکتر قاسمی

به مناسبت درگذشت آقای دکتر نصراله قاسمی دهکردی مجلس بزرگداشتی روز سه شنبه 6 تیر ماه سال جاری با حضورریاست ، معاونین ، اساتید ، کارکنان دانشکده داروسازی و نماینده تعدادی از شرکتهای دارویی در سالن شهید ولیان دانشکده داروسازی و علوم دارویی برگزار گردید. پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید توسط آقای دکتر سلطانی معاون محترم آموزشی دانشکده آقای دکتر مصطفوی ضمن خیرمقدم و تشکر از کلیه عزیزان حاضر در جلسه درگذشت این استاد فرزانه را خدمت خانواده محترم ایشان ، دوستان و همکاران و اساتید و پرسنل دانشکده که سالیان سال با این استاد در ارتباط نزدیک بودند تسلیت گفته و عنوان نمودند که آقای دکتر قاسمی یکی از اساتید دلسوز ، مخلص ،منضبط و پرتلاش دانشکده بودند که پس از بازنشستگی جای خالی ایشان کاملا محسوس بود ولی ما چاره ای جز تسلیم در برابر مقدرات الهی نداریم و متاسفانه آقای دکتر قاسمی پس از تحمل یک دوره سخت بیماری از میان رخت بربست و آسمانی شدند .انشاالله روحشان شاد و با اولیای الهی محشور گردد. درادامه این جلسه آقایان دکتر ذوالفقاری ، دکتر جعفریان ، دکتر حاج هاشمی با ذکر خاطراتی یاد ایشان را گرامی داشته و برایشان از درگاه خالق یکتا طلب مغفرت نمودند و آقایان دکتر خدارحمی و دکتر صالحی نیز جهت شادی روح آن مرحوم در فواصل برنامه آیاتی از کلام ا... مجید را قرائت نمودند.