۱-با توجه به کنترل و انجام حضور و غیاب توسط مرکز توسعه و آموزش پزشکی لطفاً از ساعت شروع تا پایان در جلسه تشریف داشته باشید .
۲-با عنایت به اینکه اعطای امتیاز و تسلیم گواهی بر اساس ساعت شرکت و همچنین حضور در جلسه می باشد در صورتیکه ورود و خروج شما ثبت نگردد و یا اقدام به ترک جلسه نمایید غیبت محسوب گردیده و امتیاز به شما تعلق نخواهد گرفت .
۳_لطفاً هنگام ورود به جلسه بازآموزی تلفن همراه خود را خاموش نمایید.
۴- تکمیل فرم ارزشیابی برنامه های بازآموزی روی سامانه آموزش مداوم اجباری است در صورت تکمیل نکردن تا ۴۸ ساعت پس از پایان برنامه بازآموزی نیم امتیاز کسر خواهد شد.