🔶اطلاعیه شماره 1 تسهیلات بانک سامان ویژه اساتید، اعضای هیات علمی و پزشکان

🔹به اطلاع اساتید، اعضای هیات علمی و پزشکان می رساند، مدارک لازم جهت دریافت تسهیلات تفاهم نامه بانک سامان به شرح زیر می باشد:

- اصل شناسنامه و کارت ملی جدید(یا رسید کد رهگیری پستی اقدام شده) متقاضی و ضامنین به همراه 2 سری کپی کامل

- مستندات درآمد و مدارک شغل متقاضی و ضامنین شامل:

1. معرفی نامه و کسر قسط از حقوق از علوم پزشکی خطاب به بانک سامان شعبه خانه اصفهان، قید مبلغ تسهیلات و مبلغ حقوق و دریافتی از متقاضی و ضامنین

2. فیش حقوقی مهر شده و حکم کارگزینی مهر شده و کارت عضویت نظام پزشکی صورتحساب ۳ ماهه حساب حقوق و کارانه و صورتحساب ۳ ماهه سایر دریافتی ها از سایر بیمارستانها و کلینیکها و مراکز پزشکی

3. پروانه مطب و مستندات مالکیت و یا اجاره نامه مطب و صورتحساب ۳ ماهه بانکی مهر شده حساب دستگاههای کارتخوان مطب

4. سایر درآمدها شامل سود سپرده بانکی، اجاره دریافتی مغازه یا آپارتمان یا ملک به همراه مستندات و صورتحساب ۳ ماهه بانکی مهر شده

- کپی مستندات اموال از متقاضی و ضامنین جهت شناسایی اموال و دارایی ها (سند منزل، آپارتمان، وسیله نقلیه) جهت احراز تمکن مالی بابت مورد ۴

- چک از وام گیرنده و ضامنین هر کدام به مبلغ ۱۵۰ ٪ تسهیلات درخواستی (به منظور جلوگیری از خط خوردگی تحریر چک در بانک انجام شود.)

- افتتاح حساب وام گیرنده و ضامنین در بانک

- استعلام تبصره یک ماده ۱۸۶ مالیاتی مربوط به متقاضیان دارای پروانه مطب (یا سایر درآمدهای صنفی آزاد)

- در صورت ارایه وثیقه ملکی و عدم تمایل به معرفی ضامن، ترهین سند آپارتمان (کمتر از ۲۰ سال ساخت) یا ملک ویلایی ارزنده و داخل محدوده شهری اصفهان و دارای پایان کار و دارای جواب استعلام معتبر شهرداری و بدون قرارداشتن در طرحهای عمرانی و شهری.

🔹 شایان ذکر است کارشناسان بانک سامان از تاریخ ۲۰ الی ۲۵ خرداد، به منظور پاسخگویی و همچنین دریافت درخواست تسهیلات بانکی، در مرکز همایش‌های علمی دانشگاه حضور خواهند داشت. ضمناًجهت رفاه بیشتر همکاران و به منظور تسهیل و تسریع در روند تهیه مدارک، نمایندگان بانک سامانِ شعبه خانه اصفهان، آماده پاسخگویی می‌باشند.

🔹لازم به ذکر است با عنایت به حجم زیاد درخواست‌های همکاران و عدم امکان پاسخگویی به همه تماس‌های تلفنی، صرفا از طریق ارسال پیام و فایل صوتی در پیام‌رسان ایتا  با شماره های زیر ارتباط برقرار نموده و از تماس مستقیم خودداری فرمایید.

آقای خدابخش: ۰۹۱۳۲۶۷۰۴۲۷

آقای باقری: ۰۹۳۸۲۱۶۱۳۷۷